sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Family E.

Minulla oli ilo ja kunnia ottaa kuvat tasta ihanasta perheesta. Mies, joka ei niin kamalasti pitanyt ajatuksesta, saatiin mukaan kun hanen vanhempansa Englannista oli joulua viettamassa taalla ja otettiin tietysti mukaan kuvauksiin. 

I had the pleasure and honour to take pictures of this lovely family. The husband, who was not so keen  on the idea, was sold on it with his parents being here to celebrate Christmas with them and of course they were part of the photo shoot.




Kuvat otettiin tassa ihan meidan talon nurkilla. Meilla on pieni lampi (takalaiset sita jarveksi kutsuvat), jossa viihtyvat niin kanadanhanhet kuin muuttomatkallaan olevat joutsenetkin. Meilla oli tuuria. Molempia oli paikalla ja kun otimme kuvia niin uteliaina tulivat tutkimaan josko meilla olisi ollut heille jotain ruokaa. 

We took the pictures very close to our house. We have a small pond (locals call it a lake), where Canadian geese as well as migrating swans like to stop. We had both as an audience and they were curious enough to come and see if we had any food for them.




Mummo ja vaari olivat aivan ihania ja heilla oli ihan selkeasti pitka onnellinen avioliitto takanaan. 

Nana and Grampy were absolutely wonderful and I could tell they had a long and happy marriage behind them.





Neidit S. ja O. toimivat vuorotellen assistentteina jos tarvittiin heijastinta tai varjoa. Tytot tykkasivat kun saivat olla avustajia ja tuntea itsensa tarkeiksi. Kauniita neitoja molemmat!

Misses S. and O. both acted as my assistants if I needed a reflector or share. The girls liked to help and feel important. Beautiful young ladies both!






Ja nama kaksi kyyhkylaista. Niin onnellisia! :) 

And these two lovebirds. So happy! :)

5 kommenttia:

  1. Siis aivan ihania kuvia taas. Kyllä tuo mieskin joskus vuosien päästä ajattelee, että onneksi suostui. Mikään ei harmita niin paljon, kuin se, ettei niitä kuvia ole. Elämä menee niin nopeasti ja lapset kasvavat ja valitettavati ne vanhemmat lähtevät täältä.
    Olisipa joku joka osaisi ottaa meidänkin perheestä yhtä hienoja kuvia.

    Sirkku Pirkanmaalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirkku! Ihanaa etta tykasit! Ja ihan oikeassa olet, ihan varmasti perheen isakin on tyytyvainen loppupeleissa. Ainakin palaute silta suunnalta oli kovin positiivista. Taalla USAssa on aika yleinen tapa ottaa lapsista ja perheistakin kuvat paljon useammin kuin meilla siella Suomessa. Mina yritan kanssa saada joskos kevaalla tai kesalla saataisiin taas porukasta otettua kuvat.
      Ja hei, jos ihan tosissasi olet niin seuraavan kerran kun tulen Suomeen ja Tampereen suuntaan niin kamera on ihan varmasti mukana. Otetaan kuvat silloin. :)

      Poista
    2. Ihan tosissani kirjoitin. Olet/olette tervetullut, jos täällä päin liikutte.

      Sirkku

      Poista
  2. Johan oli huikeita kuvia.
    Kuvaaja oli taitava ja mallit tietenkin tosi kuvauksellisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sina! Sait hymyn kuvaajan huulille heti aamutuimaan. :)

      Poista