maanantai 16. maaliskuuta 2015

Vahan lisaa lumileikkeja / Some more snow fun

Lumessa on kiva temmeltaa. Se on jo aika markaa ja muksut tulevatkin yleensa sisaan lapimarkina. Pikkuneidin kurahousut on kateissa tottakai silloin kun niita tarvittaisiin. 

It's so much fun to play in the snow. It's quite wet already and the children do come in pretty much soaking wet every time. The "mud pants" (water proof outside pants Finnish children wear when playing in wet snow, mud,  wet sand etc.) that I've got for Little Miss are missing. Of course when we they are needed the most.  


Tytot rakensivat Daddyn kanssa takapihalle katottaman iglun. Siihen piti tehda vaikka minkalaisia ikkunoita ja koloja mutta se kolmen paivan lammin jakso pilasi sitten kaikki suunnitelmat kun iglun ylaosa suli pois. 

The girls built a  igloo without a roof. They had planned to do all kinds of windows and holes but the three day warm period melted the top half of the igloo and ruined all the plans.


Ja joskus sita leikkiessa tulee erimielisyyksia. Silloin ollaan mutrusuita sen pienen hetken ja kohta taas leikitaan sopuisasti.

Sometimes when you play there's disagreements. Some time to sulk and soon they are playing nicely together again. 


Nautitaan siis lumesta kun sita viela on. Kohta saadaan sitten odotella takapihan kuivumista. 

We're enjoying the snow as we still have it. Soon we'll have to wait for the back yard to dry.

8 kommenttia:

  1. Ihana tuo neljän tuulen hattu tytön päässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisko lahetti molemmille tytoille nuo reilu vuosi sitten. Niita on ihasteltu ja kummasteltu taalla. Ei ole kaikilla neljantuulenhattuja, ei! :)

      Poista
  2. I honestly would be depressed if we'd still have so much snow here. I hope you don't mind it there, maybe you got used to it already! I'm waaaay behind the blogging world, it's like time flies and all I do is baby-related stuff. I checked today the 2nd letter tracking number, no progress, it still says "it's on the way to destination country". I guess having a tracking number doesn't speed the delivery. Crazy post.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. As long as we don't get any more (which we did the during the weekend) I'm fine. But I need sun! Warm temperatures. I 'm soooo done with winter.

      Poista
  3. Voi hyssyrät tuota teidän lumimäärää! Yleensä siellä tuntuu kevät olevan pidemmällä kuin meillä, mutta tämä vuosi on näköjään erilainen. Meillä on jo kaikki lumet huspois. Ihan ei vielä sinivuokkoja ole, niitä odotellaan vielä reilu kuukausi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks se on sulamassa pikkuhiljaa vaikka viime viikonloppuna tulikin pari senttia lisaa. Sinivuokoista ei ole taalla tietoakaan. Nyt tartteis aurinkoterapiaa. Onneks sita on kohta tiedossa. :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Taytyyhan suomalaisilla olla suomalainen hattu, eikos vaan?! :D

      Poista