sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Jatskia / Ice cream

Kaytiin eilen tytteleitten kanssa jaatelolla. No olihan se pakko kun aurinko paistaa pilvettomalta taivaalta ja lampomittari melkein kolmessakympissa. :) Ja mamma oli huhkinut sahan ja oksasaksien kanssa pihalla reilun tunnin aamulla niin palkinto oli paikallaan.
Taalla saa parista paikkaa tosi hyvaa jaateloa. Meidan kaksi vakkaripaikkaa on taalla meidan "kylalla" oleva Bedford Farms jatskipaikka ja sitten Bates Farm tuossa naapurikaupungissa, josta saa Kimball Farm jaateloa.
Eilen matkattiin Bates Farmille. Jonoa oli jonkun verran kauniista saasta johtuen mutta ei se haitannut. Kamalan isosta valikoimasta tuli valittua sitten mansikka kiwi sorbetti ja vadelma-suklaa sekoitus. Annosten koosta voi sanoa sen verran etta ne on ihan julmettuja. Olemmekin oppineet etta naissa paikoissa pitaa pyytaa lasten annos. Riittaa vallan mainiosti myos aikuiselle. Jaatelo oli hyvaa ja sita olikin mukava mutustaa varjossa mutta lampoisessa.
Ja pitihan meidan katsastaa myos mita elaimia oli paikalla. Talla kertaa nahtiin yksi vuohipukki ja kolme hanhea. Pupukoppi oli tyhja.

Yesterday I took the girls for an ice cream. It was pretty much mandatory as sun was shining, no clouds in sight and temperatures were near +30C.  And this mummy had done her exercise with saw and branch cutters earlier in the morning so a reward was in order.
We have few favourite ice cream places near here. One of them is in town:  Bedford Farms ice cream.  The other one is Bates Farm in our neighbouring town Carlisle where you can get Kimball Farm ice cream.
Yesterday we headed to the Bates Farm. There were quite a lot of people because of the good weather but it was ok. We chose strawberry kiwi sherbet and raspberry chocolate swirl. About the size of the portions that while we've lived here we've learned to ask for the kiddie size. That's plenty for adults too. The ice cream was good and it was nice to eat it in the shade but still warm.
Of course we had to check the animals as well. This time we saw one goat and three geese. Bunny cage was empty.






















8 kommenttia:

  1. Nam! Me ei olla vielä ehditty jätskille, mutta uskoisin, että sitä tullaan vielä tekemään oikein töiksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotapas vaan kun paasette Nantucketiin niin siella on hyva alottaa. Istuskella auringossa, rannalla ja mutustaa jaateloa. :) Meilla on ihan varmasti edes myos paljon jaatelonsyontia tiedossa. Niin Suomessa kuin sitten taas taalla kunhan takaisin tullaan.

      Poista
  2. Näyttääpä hyvältä jätskiltä! Laitoin sulle positiivisuuhaasteen: http://salamanteri.net/georgia/2014/06/positiivinen-sunnuntai-ranskassa/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On muuten TOSI hyvaa jatskia! :) Ja kiitti haasteesta. Kavinkin sen jo nappaamassa!

      Poista
  3. Mä ostan muuten tuolta myös kotiin. Kimballin jätskit musta alueen parhaat :-) Mun suosikkimaut peppermint stick ja pistaasi. Meillä ollut ajatus et joku päivä ostetaan se järkky iso bananasplit ja syödään poikien kans kimpassa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvaa on! Ootko maistanut noita Bedford Farmin jatsekja? Ne on kanssa tosi hyvia. En osaa oikein laittaa eroa naiden valille. Ma katoin kun joku kantoi sita banana splittia siella. En saanut vaan kuvaa. Olis pitanyt menna kysymaan etta saanko ottaa. HEH! Ja tuo on kylla sellanen idea etta pitaa miettia sen toteuttamista koko perheen voimin. :D

      Poista
  4. Niin KESÄÄ :) ja onhan lista, mistä valita. Itse olen tosi huono kokeilemaan uusia makuja. Vaikka kyllä pitäisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taalla on KESA! :D Jos kavis tuon listan lapi niin aika monta kertaa sais kayda jaatelolla. Jos huomasit niin listan molemmin puolin oli viela vaihtoehtoja irtolapuilla. :)

      Poista