maanantai 19. toukokuuta 2014

Auringon palvontaa / Worshipping the sun

Meilla ainut oikea auringonpalvoja on koira. Han hakee aina sen aurinkoisen, lampoisen kohdan oli se sitten missa tahansa. Terassin oven edessa loikoilee pitkat paivat tai sohvalla kun siihen paistaa. Ja kun aurinko siirtyy niin koirakin siirtyy. Vahan kerrassaan. :) Se on aika ihanaa ja huvittavaa katseltavaa kun koira siirtyy valilla muutaman sentin (aina siina vaiheessa kun omasta mielesta on vartalo liikaa varjon puolella). Meidan aurinkonakki.

The only sun worshipper is this family is the dog. He always finds the sunny, warm spot where ever it may be. He lies in front of the patio door all day long, or on the sofa when the sun hits it. And when the sun moves, dog moves. Little at a time. :) It's so endearing and funny to watch how he moves his body few centimeters at a time (when he has too much of his boy in the sade). Our little sun "sausage".



10 kommenttia:

  1. Hihii! Hauska koira, ihana :) kauan muuten ihmettelin tuota alinta kuvaa, että miksi varjossa on suu auki, mutta koiralla ei :) taitaakin olla korvasta tuo varjo joka mäytti alaleualta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henna, taitaa olla toisen korvan varjo (sen joka ei nay kuvassa). Mutta nayttaa juu ihan kuin olis suu ammosellaan. :)z

      Poista
  2. How cute! When is it you're coming to Finland? We've been having 25-30 degrees the past 2 days!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. You've been lucky with the weather. We've had about 23C these past few days. Enjoy while it lasts. I'll arrive with the girls just before Juhannus and I'll be there for a month. I'm still hoping for a chance to meet you. :)

      Poista
  3. Meillä eräs auringonpalvoja on monesti jo takaovella odottelemassa, kun tulen kotiin. Ei ehdi edes tulla tervehtimään, kun pitää päästä ihanhetinyt aurinkoon. Että ovi auki kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIH! Meilla ei voi paastaa ulos aurinkoon loikoilemaan kun loikoilut unohtuis sen saman tien ihanien tuoksujen takia.

      Poista
  4. Aww, how cute! Ours does the same thing - always in the sun. Inside or outside :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yup! Ihan samanalainen nakki. Takan eteenkin on pakko paasta niin lahelle kuin mahdollista. :)

      Poista