lauantai 16. marraskuuta 2013

Nukkuvat lapseni / My sleeping children

Meidan neidit nukkuvat hyvinkin erilailla. Eroja ei ollut niinkaan paljon ennen kuin isompi neiti sai uuden sankynsa. Nyt on. Kaksi taysin erilaista tyylia.
Pienempi neideista nukkuu niin antaumuksella ettei toista. Uni/turvapeitto pitaa olla sangyssa (vaaleanpunainen peitto kuvassa). Ilman sita ei voi menna nukkumaan. Ja nukkuma-asennot ovat hyvinkin "rentoja". Ja kun neidin palauttaa niin sanotusti ruotuun han ei kylla heraa siihen ollenkaan.
Isompi neiti puolestaan nukkuun niin pienessa tilassa kuin vain mahdollista, mahdollisimman lahella seinaa (ettei vaan tipu sangysta). Pitaa olla unikoira juuri tassa kohdassa, mamin paita posken alla, daddyn paita korvan paalla, peitto vedettyna korville ja peiton kulma kaannettyna niin ettei vaan paase tipahtamaan.
Ja nyt mina toivon ettei kukaan tee tutkielmaa minun nukkumistavoista. :D

Our little ladies sleep in extremely different manners. But not until Big Miss got her new bed. Now there's differences. Two completely different styles.
The smaller one sleeps with such devotion. ;) She needs to have her pink blanket with her. She cannot go to bed without it. And her sleeping positions are very relaxed to say the least. And when you "return" her back under covers she will not wake up no matter what.
The bigger one sleeps in such a small space. As close to the wall as she can (so that she won't fall off from the bed). She needs to have her doggie in just so, mummy's t-shirt under her cheek, daddy's t-shirt over her ear, the duvet up to her chin and the corner of the duvet just so folded under that she won't drop off.
And now I'm hoping that no one will make a study of my sleeping habits. :D



8 kommenttia:

  1. :) Tarkeinta, etta nukkuvat! Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensa nukkuvat kuin tukki. Viimeyona pikkuinen oli levoton ja heraili useamman kerran. Kiitos, mukavaa viikonloppua sinnekin.

      Poista
  2. :-D Voi elämä, hauskat tyyli kummallakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahan niin kuin koirilla. Jotkut selallaan, ketarat ojollaan kohti taivasta tai sitten niin pienella mykkyralla kuin vain voi peiton alla. :)

      Poista
  3. Nukkumistapoja on monenlaisia. :)
    Terveiset taas suomesta t: Mini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sinusta taas Mini! :) Juu, tyyleja taitaa olla just niin monta kuin on meita nukkujiakin.

      Poista
  4. Love that you captured this! I hope they slept through your picture taking!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. They did sleep through! I haven't shown the pictures to them..... maybe I'll bring them out at their wedding. ;-P

      Poista