perjantai 22. marraskuuta 2013

Halausylikuormitus / Hug overload

Hahmojen tapaaminen on hurjan tarkeaa.... ainakin meidan muksuille. Eivat mukisseet jonossa odottamista mutta vinkkina jos joskus Disney Worldiin aiotte ja hahmoja haluatte nahda etteka halua jonottaa 20-45min jokaisen luona: kaikkein suosittuimpien hahmojen luo voi paasta kayttamalla Fast Pass -passia/lipuketta. Ei kaikille niita ole ja kolme vuotta sitten jonotettiin kiltisti kaikkien luo siina jarjestyksessa kuin jonoon mentiin.
Mutta se ilo, riemu, ihmetys ja ihastus lasten silmissa kun paasevat halamaan ja tapaamaan niita hahmoja joista on luetta ja joista on katsottu elokuvia. Sille ei voi asettaa minkaanlaista hintaa.
Varoituksena: seuraavassa hirmuisesti haleja ja tietysti poseeraustakin.

Meeting the characters is very important.... at least to our children. They did not whine when queuing  but as a tip if you ever go to Disney World and want to meet characters and not queue 20-45mins for each one: use Fast Pass. Three years ago they did not have these and it was first come first served mentality but that now you can get past the queue to the most wanted characters.
But the joy, happiness, wonder, and amazement in the eyes of the children when they get to meet the characters of which we've been reading about and watching them in the films. It's just priceless.
Warning: now follows lots of hugs and of course posing for the camera.











































4 kommenttia:

  1. Awesome!!!! Kiitos oikein paljon, kun jaoit kuvia. Olen oikeastaan vahan kateellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva etta tykkasit! Kukakohan naita mun Florida kuvia kohta jaksaa katsoa? ;) Ja nyt ei muuta kuin matkaa suunnittelemaan DW:iin! :)

      Poista
    2. Jaksaa katsoa! Olen vaan huono kommentoimaan, kun en tunnekaan kaikkia hahmoja.

      Poista
    3. Kuulkaas nyt rouva. Tassa sinulle ohje: matka tanne ja tytot hoitaa "Tunnista kaikki Disneyn hahmot" koulutuksen! ;-P

      Poista