maanantai 9. syyskuuta 2013

Olenko kirottu? / Am I cursed?

Anteeksi hiljaiselo taalla paassa. Sita saattaa viela kestaa jonkun aikaa. Ei olla edelleenkaan pahemmin nukuttu. Paivat menevat pohtiessa talojuttuja ja pyoritellessa numeroita ja erilaisia skenariota. Huokaus! Ei ole helppoa! (Taalla kaikki lainananomisesta lahtien on paljon monimutkasempaa ja vahan paalle.)
Mutta tuo kirous. Sain tanaan tietaa etta paras ystavani tasta melkein naapurista, on muuttamassa kuukauden sisaan pois toiselle puolelle maata. Ette usko kuinka surulliseksi tulin, kuinka ahdistuneeksi tieto oloni teki. Ystavyys ei katoa minnekaan mutta tama muutenkin pikkuriikkinen sosiaalinen verkkoni taalla vaan pienenee pienenemistaan. Vuoden sisalla nyt kolme ystavaa muuttaa pois ja yksi jonka piti tulla takaisin menikin jonnekin muualle. Kyynelia on vuodatettu yhdessa ja yksittain. Ymmarran kylla etta muutto heille on tarkea ja heille se oikea ratkaisu. Mutta se ei paljon lohduta tassa muuten niin yksinaisessa olossa, joka siis muuttuu viela yksinaisemmaksi. On vahan sellainen olo etta onkohan minut kirottu?

Sorry the quiet spell here. It might go on for a while more. Still spending sleepless nights. Days go by in haze of thinking house stuff and mulling numbers over and going over different kinds of scenarios. Sigh! It's not easy! (Here everything starting from credit scores and applying for a mortgage is difficult/complicated and some.)
But that curse. I found out today that my best friend from few doors down is moving out within a month to the other side of the country. You cannot believe how sad and distraught that piece of news made me. Our friendship will not disappear I know of that. But this tiny social network that I have here at the moment is yet soon one person less. Within a year three friends have moved away and one who was supposed to come back went to the other side of the country. We've been shedding tears together and alone. I do know and understand extremely well that this move is important and the right thing to do for them. However, it doesn't make me feel any better this pretty lonely existence of mine. I kind of feel that I have been cursed.


4 kommenttia:

  1. No voihan. Joskus ikäviä/vaikeita asioita tulee melkoisessa putkessa ja joka suunnalta. ei varmasti paljoa lohduta, mutta varmasti niitä hyviäkin juttuja on tulossa. Ihan pakosti.
    Toivottavasti tuo taloasiakin selkiytyisi. Napsahtaisi kohdalle juuri SE. Halit ja puhallan myötätuulta sinne täältä kaukaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haleista ja kannustuksesta. Kylla tuolla jossain takaraivossa (siella ihan perimmaisessa kolossa) on se jarjen jyvanenkin, joka toitottaa etta kylla kaikki on ihan hyvin. En ole kuitenkaan ihan yksin. Mutta tunneihmisena tassa on vaikea kuunnella sita jarjen aanta. Onneksi kaiken maailman lainananomukset yms. on vieneet ajatukset pois ystavan poislahdosta.

      Poista
  2. No voi himputti. Peppi tuossa yllä jo sanoikin sen, mitä minulla olisi mielessä. Kaikki tasapainottuu jossain vaiheessa. Jos rojua sataakin välillä niskaan oikein urakalla, niin se jokin ihanuus on nurkan takana juurikin odottamassa. Väliin sitä nurkkaa ei vain näy vielä.

    Ja se talo löytyy kyllä, usko pois. Se, jossa ei ole vilkasta tietä liian lähellä, tai joka ei vaadi hirmuisesti remppaa, josta on sopiva matka joka paikkaan ja jossa hinta on kohdallaan. Se täydellinen tulee eteen. Silloin harmittaisi, jos olisi tyytynyt johonkin sinne päin olevaan.

    Iso halaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti haliesta ja tsemppipuheesta. Kylla taalta tunteiden syovereista viela noustaan. Ja kylla se talo loytyy...... ennemmin tai myohemmin. Olis ihan kiva pyorittaa tata rumbaa taalla ilman tallaisia ylimaaraisia tekijoita.

      Poista