sunnuntai 11. elokuuta 2013

Iltapaiva Bedfordissa / Afternoon in Bedford

Vietimme mukavan ja aurinkoisen iltapaivan Bedfordissa. Puistoilua, jalkapallon peluuta, tammenterhojen istutusta seka jaateloa. Mikas siina ollessa. Ihana ilma. Ei liian kuuma. Kaikki nautittiin kovasti. (Mies otti kuvia isolla kameralla ja mina kannykalla. Nama ovat siis osa minun napsimistani.)
Aamupaivasta ompelin. Niin kuin eilenkin. Melkein valmista on. Muttei kuitenkaan siina kunnossa etta voisi esitella mitaan. Kuinkakohan monta kertaa olen kokeillut vaatteen paalle ja taas vahan tuunannut, ja taas kokeillut? MONTA! Ei mennyt ihan kaavan mukaan hommat. POH! No, ihan kohta on kuitenkin valmista. Kunhan nyt vaan sitten olisi aikaa se tehda loppuun.

We spent a lovely and sunny afternoon in Bedford. Play ground, playing football, planting acorns and ice cream. What could be better than that. Beautiful weather. Not too hot. We all enjoyed ourselves a lot. (My husband was taking pictures with the big camera and I with my phone. So these are some of the ones I took.)
In the morning I sew. Just like yesterday. I'm almost there. But things are not quite so far that I could present the product. I can't even count how many times I've tried the garment on, taken it off, tweaked it a bit, tried it on again and taken it off again.....? MANY time! Things didn't go quite according to plan. But it's very close to being finished. Now I only need the time to get it done.












2 kommenttia:

  1. Ihana pieni irtiotto arjesta! Ja olipa kiva lukea, että pääsette pidemmälle reissulle syksymmällä! Hieno, juttu että onnistuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava sunnuntai-iltapaiva. Vaikka olikin vain muutaman tunnin niin sekin oli kiva. Olisin mieluusti istunut puunjuurella kirjaa lukemassa jos vaan mahdollista mutta siis piti leikkia puistossa ja pelata palloa. Isanta otti paljon kuvia isolla kameralla. Josko saisin niitakin tanne. Ja syksyn reissua odotetaan kuin kuuta nousevaa.... :)

      Poista