sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Metsastaen / Hunting

Taman paivan teema oli metsastys. Siis paasiaismunien (muovisten, joiden sisaan pistetaan karkkeja tai muita yllatykksia). Eras naapureistamme oli jarjestanyt munanmetsastyksen ja kutsui ystavallisesti meidan tytot myos mukaan. Voin kuinka kivaa se olikaan. Ja silla aikaa oli paasiaispupu loikkinut meidankin pihalla piilotellen munia. Nyt on kylla sellainen yliannostus vaanhtokarkkeja ja muita herkkuja pistelty poskeen ettei tosi. 
Oli ihana aurinkoinen paiva. Lampimimmillaan mittarissa komeili +16. Ah ihanuutta. Mina leivoin kakun ystavalleni. Lupasin sen hanelle tehda kun han aloitti paaston 40 paivaa sitten (ja kertoi kuinka edellisena vuonna oli syonyt kokonaisen kakun yhtena paivana :D). Kuvaa en talla kertaa napannut kun oli kiire toimittaa se perille.
Saimme viela eilen kutsun ystaviltamme menna tanaan heille syomaan. Lupasin tehda jalkiruoan ja eilen illalla varkkasinkin mokkajuustokakun. Tytoilla oli hauskaa kavereitten kanssa ja nukkuvat varmasti 12h. Heratys kuitenkin seitsemalta kun on taasen koulupaiva. Vanhemmatkin nauttivat. Ruoka ja juoma oli todella hyvaa ja seura viela parempaa. 

Today's theme was hunting. Easter egg hunting (pastic ones with little surprises like sweets and stickers in them). One of our neighbours had organised a hunt and was to kind to invited\ our girls to join. Oh what fun it was. And while we were hunting the Easter Bunny had hopped through our tiny back yard and left few more eggs for the girls. Such an overload of marshmallow bunnies and other goodies.
It was gorgeous sunny day. +16 Celsius at the highest in the thermometer. So wonderful to feel the warmth. I baked a cake for a friend. I promised to make her one after the lent was over (she had just told me how she ate a whole cake in one day last year after lent). No picture this time as I was in a hurry to deliver it.
We did get a last minute invitation from friends to go and have dinner with them today. I said I'd bring dessert and made a mocha cheesecake. Girls had so much fun with their friends and I'm sure they will sleep 12h. However, wakeup call is at 7am as school is back on tomorrow.  Grownups  enjoyed as well. Lovely food and drink and even better company.








2 kommenttia:

  1. Meilläkin käy pupu piilottamassa munia. Yleensä olohuoneeseen, kun ulkona on vielä paksulti lunta. Teillä on mukavan keväistä jo. Ihanat tytöt viimeisessä kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Tytoilla oli niin hauskaa ettei tosi. Ja kevat on todellakin taalla. Tulppaanit ja narsissit puskee maasta hirmuista vauhtia. Huomenna pitaisi lampotilojen vaipua pariksi paivaksi takaisin +5C tietamille mutta sitten taas yli +10C asteeseen ja aurinkoon. :)

      Poista