keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ihana aurinko / Lovely sun

Tanaan on virallisesti kevaan ensimmainen paiva. Kevat taitaa vaan olla piilossa lumen alla. Ei ole kevaasta tietoakaan. Lumi onneksi on sulanut kovasti aurinhon lammittaessa mutta lumi peittaa maan viela hyvin tehokkaasti. Ihana aurinko!
Tahan paivaan on mahtunut kaikenmoista: maalausta, leivontaa, lounas Rain Forest Cafe:ssa, Lego kauppa visiitti, lapsen vahtina olemista ja kaupassa kayntia. Kyllahan sita jo yhteen paivaan on ihan kylliksi.
Nyt ei jaksa edes ajatellakaan etta ottaisi kasityon esille ja tekisi jotain. Huomenna sitten.

Today is officially the first day of spring. Pring, however, is hiding somewhere under the snow. Not a sign of spring. Snow is covering the ground quite efficiently. Luckily the sun is hard at work on it. Lovely sun!
Today has been filled with painting, baking, lunch at Rain Forest Cafe, visit to Lego store, babysitting and grocery shopping. Quite enough for one day.
Now I'm too tired to even start thinking about taking my crochet project out. Tomorrow then.









2 kommenttia:

  1. No kyllähän vaihtelee siellä - vaan sellainenhan kevät yleensä on. Onpas herkun näköistä pullaa : ja hauskat on muuten noi munat edellisessä postauksessakin. Ihanan simppelit, vaan kun niitä on paljon niin tosi kivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paaasiassa taalla paistaa aurinko ja jos tulee vetta tai lunta niin se menee ohi nopeasti. Saa saattaa siis vaihdella kovinkin nopeasti. Kesaisin on upeat lampimat paivat ja illat seka yot ukkostaa (kunhan lampotilat tarpeeksi nousee). Pullat oli hirmuisen hyvia. :) Ne on melkein kaikki mennyt jo. Ja tosiaan nuo munat on kylla niin simppeli idea kuin vain voi olla. Ei muuta kuin leikkelemaan munia. K varmaan tykkaisi askarrella. :)

      Poista