torstai 14. helmikuuta 2013

Pinkkia / Pink

Vaaleanpunainen ja punainen ovat taman paivan varit ystavanpaivan kunniaksi. Oikein ihanaa ystavanpaivaa kaikille. Ostin rakkaalleni punaiset patakintaat seka punaisen suolakupin. Ja ihan pakko oli tehda kakku, jonka nain Nalle's House -blogissa. Kiitokset vaan Anulle reseptista. Tasta tulee meidan vakkari. Ja tamanhan voi tehda vadelmilla tai mustikoilla tai vaikka kaikilla sekaisin. Sydamenmuotoiset mansikat veivat vain nyt voiton.
Eilen tuli postissa paketillinen ihanaa lankaa. Mukana mm. Dropsin Delightia. Ei loydy lankakaupoista taalta Dropsia. Pitaa ihan netin kautta tilata Californiasta asti. Onneksi sentaan saa edes netin kautta tilattua. Nyt tuskin maltan odottaa etta paasen sukkia varkkaamaan. Muutama muu projekti on kuitenkin edella.
Olen tassa kovasti suunnittelemassa reissua San Antonioon. Loma-aikoina on ihan turha yrittaa silla liput ovat yhta kalliita kuin jos Suomeen lentaisi. Emme siis mene loma-aikoina. Paivat edelleen auki. Samaan reissuun pitaisi yhdistaa myos pieni sivukoukaus South Padre -saarelle rantaleikkeihin. Katsotaan nyt miten kay. Jos pienin ei olisi niin pieni kuin on varmaan ajettaisiin taalta sinne. Mutta kun pikkuneiti on niin pieni kuin on, ei siita viela tule mitaan. Liian pitka matka (Google map:sin mukaan 31h ilman pysahdyksia tamanhetkisella liikenteella).

Pink and read and colours for today. Wishing each and every one of you Happy Valentine's Day! I bought my love red oven mits as well as a red salt crock. And I just had to make a cake I saw at Nalle's House -blog. Thank you Anu for the recipe. This will be added to our favorites. For topping you can you use raspberries, blueberries or all. The heart shaped strawberries just won the topping competition for today.
Yesterday I got a box full of lovely yarn. Amongst the goodies was Drops Delight sock yarn. Can't find Drops in the stores here. Have to order it all the way from California. Luckily I can order it through the internet. Now I can hardly wait to get my hands on making socks. Couple other projects ahead of those.
I've been busy planning a trip to San Antonio, TX. It's no use trying to get affordable flights during school holidays. I would pay as much to get to Finland. So, not going during the school holidays. Dates are still open. In the same day we'd like to add a side trip to South Padre Island for some beach fun. Let's see how things go. If our little miss wouldn't be as small as she is at the moment we would probably drive there but it won't work yet. Too long a journey (according to Google maps 31h without breaks).




























6 kommenttia:

  1. Oh I'm so glad that you liked the cake! Lovely collection of pink and red photos too. Those snow pants must be Finn. Hyvaa Ystavanpaivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It was delicious and I really liked the chewy texture. Definitely a keeper recipe. Thanks once again. And yes the pink snow suit (haalari) is from Finland (brand Reima). I love their stuff. All of our girls snow gear are from Finland as well as the midseason outside gear. That's something the Finns really know how to do right. :)

      Poista
  2. voi miten kaunis kakku! Kiva idea tehdä mansikoista sydämen muotoisia... Ja mukava vaaleanpunainen postaus kokonaankin. Toivottavasti reissunne onnistuu -tuo automatka kyllä kuulostaa hurjan pitkältä! Nuo dukkalangat on kyllä kauniita väreiltään, minullakin muutama sellainen odottamassa...jossakin, lankavuoren kätkössä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna. Sen lisaksi etta kakku oli kaunis se oli myos hyvaa. Ja vaaleanpunainen on ihan kiva vari jos sita ei tule yliannostuksena. :D Juu, tuollanen automatka ei kylla onnistu talla hetkella. Siispa tutkailen edelleen lentolippuja. Sukkatehtailija kun olet niin kuinka pitkat varret uskallan tehda sukkiin kun mulla on nuo kolme keraa sukkapariin? 50g/175m. Kiitti jo etukateen. :)

      Poista
    2. Kuule, en ole tuosta langasta tehnyt vielä sukkia koskaan... Ehkä parasta olisi opetella itsekin sukat varpaista niin voisi neuloa huolehtimatta niin kauan kuin lankaa riittää:) Eipä ollut minusta nyt apua:(

      Poista
    3. NO hata Henna! :) Toi varpaasta ylospain ja kaks sukkaa kerralla olis kylla ihan huippua opetella. Ei todellakaan tartteis miettia etta riitaako lanka lopussa kun antais menna vaan.

      Poista