sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Leikkien mekoissa / Playing in dresses

Hip hurraa! Sain sitten vihdoinkin ne tyttojen mekot valmiiksi. Kylla siina taas kesti. Ahdistaa kun aloittaa projektin, jonka ei pitaisi kamalasti vieda aikaa ja energiaa ja sitten tulee kaiken maailman esteita matkalle taudeista ajanpuutteeseen. Tanaan sitten taistelin ompelukoneen kanssa. Se ei meinannun yhteistyohon sitten mitenkaan. Arrin purrin murinaa.
Mutta mekot tuli kuin tulikin valmiiksi. Napit on paikoillaan ja mekot tuli myos koeajettua mamin kameralle. Tosin meno oli taas niin vauhdikasta ettei meinannut mitenkaan pysya kameran kanssa mukana. Suurin osa kuvista menikin sitten suoraan roskiin. :(
Ihan kivat leikkimekot niista tuli. Aplikaatiota viela mietin. Nyt ei osunut mitaan kankaita heti silmaan, jotka olisi ollut kivoja. Voi siis olla etta mekot pysyvat nyt tassa kuosissa tai sitten tuunaan niita viela vahan jos jostain saan inspiraatiokankaan hyppysiin.

Hip hurray! I did finally manage to finish girls' dresses. Took some time again. It's annoying when I start a project that shouldn't take very much time or energy and then all kinds of hurdles are thrown my way from sickness to lack of time. Today I was fighting with my sewing machine. It didn't want to co-operate at all. Growlgrowlgrowl.
But the dresses are now ready. Buttons in their places and the dresses were given a little test while mummy tried to get some photos. The speed was again just a bit too much and unfortunately most of the photos were deleted immediately. :(
I think they turned out quite ok for play dresses. Still thinking about aplique for the front. Didn't see immediately any fabrics from my stash that would have jumped at me screaming to be used. Could be that the dresses will stay as they are at the moment or then I'll tune them a little later if I find an inspirational fabric.















4 kommenttia:

  1. Kauniit mekot. Nyt kelpaa tyttöjen tanssahdella. :0)

    VastaaPoista
  2. Suloset mekot! Kelpaa pyörähdellä tosiaan. Konehidasteet, niin ompelukoneen kuin tietokoneen kanssa, ovat maaaailman rasittavimpia. Ja silloinhan ne just iskee, kun inspiraatiokin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Nuo koneet on kylla valilla tosi rasittavia niin kuin sanoit. Mutta sain kuin sainkin valmiiksi vaikka koneella oli eri ajatukset.

      Poista