maanantai 25. helmikuuta 2013

Kikatuksia ja ahdistusta / Giggles and anxiety

Voihan kikatus. Pikkuneiti on hyvalla tuulella. Meilla oli niin mukava aamu taas kahdestaan. Tallaiset hetket saa viikonlopun marinat ja jatkuvan "mami mami mami mami mami mamimamimamimami" kohtaukset unohtumaan. Tottakai sita ymmartaa etta toinen yrittaa kommunikoida mutta kun jokaisesta 30 sanasta 28 on mami niin kylla siina vahan jo ollaan korvamadosta hiukkasen pidemmalla. Tanaan on paasty taas tuosta mami-vaihteesta irti ja hopotysta riittaa jos jonkinlaista. :)
Viimeyona satoi muutamia sentteja lunta. Ihaninta oli herata ja nahda lumiset puut. Tuli hyvinkin kotoinen olo ja nautin naysta suunnattomasti. Tosin heti kun aurinko nousi ja rupesi lammittamaan niin jo putosivat lumet sen saman tien. Enka kerennyt ikuistamaan kauneutta kameralla. :(
Olen katsellut lentoja. Suomeen ja sitten sita meidan jo aikaisemmin mainittua Texasin reissua varten. Ahdistus on aikamoinen. Lentojen hinnat on huimia. Ennen maksoin kahdesta lennot Suomeen (mieheni ei yleensa tule Suomeen mukaan) ja nyt pitaisi maksaa kolmesta kun pikkuneiti tayttaa kaksi toukokuussa. Jos kahden lipun hinta oli huima niin se on viela huimempi kolmelle. Pistaa miettimaan voiko kummankin matkan toteuttaa vai jaako vain yhteen. Mielenterveydellisesti molemmat olisi ihan paikallaan. ;-)
Kuvat on otettu eilen sunnuntaina aamusta jolloin neiti oli ihan yhta hyvalla tuulella kuin tanaan ja kikatteli, eika ollut viela mamitus paalla.

Oh giggle. Little miss is on good mood. We had such a lovely morning again just the two of us. These kinds of mornings makes one forget the whining and constant "mummy mummy mummy mummy mummy mummymummymummymummy". Of course I do understand perfectly well that one is trying to communicate but when 29 out of every 30 words is mummy it's gone beyond the so called ear worm stage. Today we got rid of the mummy-phase and she was full of talk of all kind. :)
Last night it snowed few centimeters. It was lovely to wake up and see the snowy trees. Brought me very homey feeling from home (Finland) and I enjoyed the sight immensely. However, the moment sun came up and started warming the air the snow came down and I didn't have a chance to capture the beauty with my camera.
I've been looking at flights yet again. Both to Finland and then for the before mentioned Texas trip. My anxiety is quite high. The flight prices are outrageous. Before I paid for two for Finland (my husband usually skips the Finland trip) and now I'm supposed to pay for three as the little one turns two in May. If the price dor two tickets was high, it's even higher for three. It makes one to think can we actually make the two trips or do we have to choose once. If considering the health of my psyche, both would be good. ;-)
These pictures were taking yesterday, Sunday, morning when the little miss was just as giggly and happy as today and before the "mummy"s came about.










10 kommenttia:

  1. So sweet! I love the smiling eyes even if the tutti is covering her mouth. :) We have also been looking at flights to Finland for this summer - it adds up so quickly when you have a family to buy tickets for. Hopefully, you can find some good flights and go on both of your trips. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I'll be darned to get that tutti out of her sometimes. She's a blankie addict and when she has her blanket she wants her tutti. I need to start doing something about the issue. I just don't know quite yet how to deal with it with this one. Completely different mimics and personality to the older one. Hopefully we both find good flights. :) Usually my best bet has been been Icelandair (quickest connections and sometimes quite good deals as there are no straight flights from Boston to Helsinki- the deals are usually either in the autumn, winer, spring time). Fingers crossed.

      Poista
  2. Ai kun kauniita hymyja :)

    Lentolippujen hinnat ovat aika huimia taalta Lontoostakin- varsinkin sitten kun pikkuneidinkin lippu taytyy maksaa! Ei ole halpaa lystia. Tietty sita voisi lentaa halpalentoyhtiolla, mutta ei kiitos lasten kanssa. Eika se tulisi paljoa halvemmaksikaan , kun ottaa huomioon matkakulut sinne pellon laidalle mista ne lentaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lentoliput on ihan alyttoman kalliita. Mielummin maksaisin nuo reissut Lontoosta kotiin kuin taalta. :) HEH! JA eipa nuo halpalentoyhtiet lopulta niin halpoja ole kun ottaa todellakin kaikki laukkumaksut ja sinne pellonlaidalle paasyn hinnan siihen paalle.

      Poista
  3. Ihanat hymyt :)
    Lentoja on täälläkin katseltu, vaan on ne aika suolasia monet. Toi on kyllä ihana kun alle 2v-sta ei tarvitse maksaa. Mekin siihen aikaan, kun K oli <2v aina lennettin kotimaassa Hesaan sukuloimaan, vaan nykyään körryytellään autolla- huh.
    Hih, meil yks tuttava tyttö 3v, adoptoitu n vuosi sitten Kiinasta on vaiheessa - kato äiti, kato. Ja äitihän katsoo kaikkea ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Hymyja piisaa mutta kylla niita muitakin tunteita mukaan mahtuu. Mutta noi lennot alkaa olemaan ihan oikeesti alyttomia. Kyllahan sita halvemmalla paasisi jos lentaisi syksylla tai talvella tai aikaisin kevaalla mutta ei oikein voi kolmeks viikoks ottaa tyttoa pois koulusta. Naa on hassuja naa pikkuset: Meilla ei katota. Meilla raikuu "WOOK" eli LOOK. Daddy wook! Mummy wook! :D Pikku wookie!

      Poista
  4. Lentolippujen hintaan karahti meillä suunnitelmat pidemmästä lomareissusta tällä porukalla etenkin kun todennäköisesti olisi pakotettu ottamaan vielä kaksi hotellihuonetta. Ja teidän tapauksessa ei oikeastaan ole edes kyse jostain jonka voisi jättää suunnitelmista pois, kyllä sukua ja Suomea ja ehkä kavereitakin on pakko päästä edes kerran vuodessa tapaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niin kauhee dilemma. Tullaanko Suomeen tyttojen kanssa kesalla ja paasen nauttimaan herkuista ja kavereista ja suomesta jne vai pidetaanko perheen yhteinen loma taalla paassa niin etta daddykin saisi nauttia lomasta ja meidan seurasta? Faktahan on etta Suomeen tulo ei valttamatta ole lomaa varsinkin jos matkusta yksin tyttojen kanssa. YH aitina kolme viikkoa.... eika edes omissa nurkissa.......hmmmm. Pistaa mietityttamaan.

      Poista
    2. Kieltämättä melkoinen pulma! Toisaalta onko mahdollista että vietätte yhteisen loman kesällä ja sitten joskus syksyllä tulet tyttöjen kanssa Suomi-visiitille, onko koululaisen mahdollista ottaa koulusta pari viikkoa omaa lomaa (vaikka eihän sen toki koskaan suositeltavaa ole)?

      Poista
    3. Kylla sitakin on mietitty. Harmillista on sen puoleen sitten se etta kaikilla pyorii taysi arki Suomessa eika ihmisia ole niin helppo nahda. Ihan kahdeksi viikoksi noita hintoja ei viitti maksaa. Kolmeksi juu mutta kolme viikkoa alkaa olemaan taas sellainen aika ettei koulusta voisi ihan niin pitkaan olla poissa. Eli kyllla tassa ihan sumplia saa. Katsotaan miten kay.

      Poista