keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Haipakkaa / Busy bee here

Eilinen paiva katosi totaalisesti kasista. Tanaan melkein sama juttu. Aamusta piti lapset ihan herattaa etta kerettiin aamupala syoda ennen kuin koiruus kuskattiin elainlaakarille hampaanpoistoon ja -putsaukseen. Sitten hetkeksi kotiin ennen puistoilua. Meilla oli leikkitreffit siella. Isompi paasi juoksentelemaan ja leikkimaan samassa eskariryhmassa olevan tyton kanssa. Ehka tamakin auttaa vahan kouluun menoon liittyvia angsteja. Pikkuinen menna lyllersi perassa ja mina pikkuisen perassa. Kiipeilin, laskin liukumakea, keinuin. :D Ei siina kamalasti aitien kanssa juteltu kun pikkuneiti pisti menemaan.
Keskipaivan mamin lepohetki oli kaikkea muuta kuin sita. Piti tehda pannukakkuja. Pistettiin osa Bob:ista toihin. Oli muuten hyva idea. Tosi kuohkeita. Banaania ja valkosuklaata joukkoon ja ai etta oli hyvaa.
Nelijalkainen perheenjasen haettiin iltapaivalla takaisin kotiin. Oli poika viela hiukkasen tokkurainen ja saikin lepailla ihan rauhassa omassa boxissaan kunnes tytot menivat nukkumaan. Poikaa oli hemmoteltu. Tuli kotiin huivi kaulassa ja kaikki. :) Nyt on herran purukalusto kunnossa. Ei se kylla kamalassa kunnossa ollut alkujaankaan. Yksi lohjennut hammas piti poistaa (meidan"pentu" kun ei tunne muita juoksuvauhteja kuin taysilla tai ei ollenkaan ja pallon perassa juostessaan oli sen hampaan onnistunut lohkaisemaan).
Eilen illalla marttailtiin taas. On niin ihanan rentouttavaa olla pienella porukalla, hopottaa ja tehda jotain kasilla. Ja koska illat viilenee jo ihan mukavasti niin pitihan sita sen kunniaksi (?) juoda kuumaa omenasiideria (siis takalaista maustettua omenamehua apple cider). Niin niin hyvaa pitkasta aikaa.

Yesterday disappeared completely. Today nearly same thing. In the morning I had to wake up the kids to eat their breakfast so that we got in time to the vet to take our furry family member for a tooth extraction and cleaning. The back hoe for a moment before we headed to the park for a play date. The bigger one got to run around and play with a friend from her Kindergarten class. Hopefully this will lessen some of the angsts she has about school. The little one wobbled after the big girls and I followed the little one. I climbed, slid down the slides and did some swinging. :D Didn't really have time to talk to the other mothers there when I tried to keep the little miss out of mischief.
Midday's mummy rest time was everything but. I ended up making pancakes. We put part of Bob to work. That was a good idea. They turned out really fluffy and airy. I also mixed in the batter some bananas and white chocolate. So yummy!
Our four legged one was picked up in the afternoon. The boy was still slightly wobbly and he got to do more resting in his box until the girls went to bed. He was pampered there. He had a bandana around his neck and everything. :) Now his teeth are all clean and the one tooth out that needed to come out (our puppy doesn't know any other running speed as full ahead when he's going after a ball and managed to chip one of his teeth in this game).
Last night we had our craft meeting again. It is so lovely and relaxing to chat, make something with your hands in this small group. And as the evenings are getting chillier we had some hot apple cider to celebrate the beginning of fall. It tasted oh so good after a while.


2 kommenttia:

  1. Voi kuinka sievää lankaa! Miten sieltäpäin löytyy villalankaa? Täältä on ihan mielettömän vaikea löytää mitään missä ei ole yli puolet jotain tekokuitua ja sitten kunnon villalangasta (saatikka sitten puuvillaisesta) saa pullittaa kympin kerältä. Ihan uskomatonta, että Irlannissa, villapaitojen luvatussa maassa, enää kudota ja hinnat on ihan hirveitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiko olekin! Minulle tuli mieleen heti vihrea omena. :) Villalankaa kylla loytyy. Riippuen langan laadusta, mista tehty ja valmistajasta hinnat vaihtelee aikalailla 2-14 dollaria. Yleensa tommonen peruskera on viiden dollarin hujakoilla. Villalankaa kylla loytyy. Ostin juuri kaksi keraa harmaata villalankaa. Puuvillasta on taas tosi vaikeeta loytaa tai jos loytaa niin ihan alyttomia vareja. Tuo vihrea on puolet puuvillaa, puolet akrylia. Ma olen aina kuvitellut etta Irlannissa elaa edelleenkin todella vahvana neulomisperinne. Kovin olen yllattynyt ettei nain ole. Harmillista. Olemme nimittain tulossa Irlantiin marraskuussa ja lankakauppaan on pakko paasta hypeltamaan. Mutta jos hinnat on kerta huimia voi olla etta jaa ostamatta. Minkalainen siella on lankavalikoima?

      Poista