sunnuntai 5. elokuuta 2012

Selatetty / Beaten

Siis minut on selatetty (jos kaytetaan nyt tata painisanastoa, johon yksi "painimolskilainen" Suomessa tukeutui selostaessaan viimestia projektiaan). Juu, minut pistettiin matalaksi. Annoin periksi. Ottaa paahan. Sen takia olenkin ayskinyt ja tiuskinut tanaan vaikka kuinka.
Mika sitten selatti? No taskut! Taman kuvissa olevan denim mekon taskut. Varkkasin niita uudestaan ja uudestaan ja uudestaan....tieda kuinka monta kertaa ja aina ne oli ihan yhta kamalat. En ymmarra mika matti ja missa. Niista ei tullut hyvia sitten millaan. Aina ne torotti suuntaan jos toiseen tai sauma ei istunut natisti jne. Annoin siis periksi ja taskut selatti. Purin koko taskut pois ja teen taskuttoman. Tanaan oli siis purkuhommia. Huvittavinta ja etta ei kestanyt ratkojan kanssa kuin 20min purkaa eilisen aikaansaannokset. Kylla sitten ketuttaa!
No nyt on taskut poistettu kuvasta ja ehka, toivottavasti projekti saadaan talla viikolla loppuun. En saa tehtya mitaan paivalla eli kaikki tapahtuu ilta-aikaan lasten mentya nukkumaan.

I was beaten by the sewing project I was working on. And especially the pockets on this particular project (the denim dress in the pictures). I did them I don't know how many times over and tried to fix problems but they just looked awful no matter what I did. :( So I gave up. Last nights long hours of trying to do them took just 20mins to undo. Now I'm making one without pockets. I'm so so annoyed. I've been snapping at everybody because of this. Not really a good excuse to do that. Hopefully I'll get to finish this sometime this week. I cannot do anything during the days so I'm on it in the evenings.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti