sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pakotettu / Forced

Nyt se on sitten pakko pitaa taukoa kasitoista. Kasityotavarat on nyt pakattu. Kankaat kaikki kauniisti laatikossa ja kaikki muutkin tavarat on pakattu pois. Langat on omassa laatikossaan odottamassa siirtymista uuteen paikkaan. Ompelukone on viela poydalla mutta eipa sillakaan enaa mitaan tehda. Eli nyt on alkanut pakkotauko kasitoista. Voin rauhassa suunnitella ilman etta pitaa sannata heti ompelemaan kun saan jonkun idean. :)
Voin nyt myos sanoa olevani pakotettu tekemaan sen Disney- kirjan seka muutenkin keskittymaan digiscappaykseen. En olekaan sita vahaan aikaan tehnyt. Monen monta kuvaa odottaa kasittelua ja paatymista johonkin satumaiseen maisemaan. Pakotettu taukoon. Pakotettu tekemaan jotain muuta. Ehka ihan hyvakin pakko.

Now I must have a break from crafts. All my craft stuff has been packed. All fabrics nicely in boxes as well as other sewing things. Yarn also in their own box waiting to be moved to the new place. The sewing machine is still on the table but if everything else is packed, it will stand there idle. So I'm forced to have a break from crafts. I can plan without being forced to dash to the machine and start sewing right after getting an idea. :)
I can also say that I'm forced to this Disney trip photo book as well as to concentrate on digiscrapping. I haven't done that for a while. Numerous pictures are waiting to be edited and placed into a magical background. Forced to a break. Forced to do something else. I think this might be a good kind of forcing.




4 kommenttia:

  1. Kaikki pakattu, olette siis löytäneet asunnon, hurraa !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi koti loyty paasiaisena ja nyt ollaan pakkailtu. Muutto parin viikon paasta. Kaikki ei ole kuitenkaan pakattu vaikka aika hyvalta nayttaakin.... kaikki kasityojutut kyllakin.

      Poista
    2. Onnea uuteen kotiin!

      Poista