tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kaverukset / Friends

Esikoisemme on paassyt leikkimaan taas pitkasta pikasta aikaa parhaan ystavansa kanssa. Ystava muutti viime kesana Suomeen ja voitte kuvitella kuinka surkeita molemmat tytot olivat. Sen jalkeen on Skype ollut ahkerassa kaytossa. Viime syksyna tytot nakivat toisensa meidan Suomen reissulla ja nyt sitten taas. Nyt kaverukset saivatkin useamman paivan ajan temmeltaa keskenaan. Kuvia otettiin monia mutta nama kuvastavat hyvin taman parivaljakon valeja. Spontaania halailua ihan vahan valia (kuvat yhdesta tallaisesta halailuhetkesta). :) Kylla se on ihanaa kun on ystavia mutta kurjaa kun ne ystavat ovat niin kaukana. Eilen vieri kyyneleet kun eron hetki tuli ja tiedossa taas pitka odotus seuraavaan tapaamiseen.

Our oldest has been able to play with her best friend after a long time. The friend moved back to Finland last summer and you can imagine how miserable both girls were. After that SKype has been in a frequent use for play dates and girly talks. Last fall the girls saw each other during our holiday to Finland and now again. This time they were able to play together for few days. Lots of pictures were taken. Lots of spontaneous hugs (pics are from one of these hugging moments). It's wonderful to have friends but it feels terrible when they live so far away. Yesterday, at the moment of good buys, tears were falling. Another long wait for the next meeting.






2 kommenttia:

  1. Mikä ilo noista silmistä paistaa! Lapsen hymyä on niin ihana katsoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet niin oikeassa. Kun noita kuvia ottamisen jalkeen koneelle siirsin kavin niita lapi uudestaan ja uudestaan. Niista tuli niin ihana olo. Lapsen ilo, hymy ja nauru on niita parhaita asioita maailmassa. <3

      Poista