lauantai 7. huhtikuuta 2012

Hyvaa paasiaista! / Happy Easter!

Paasiainen on taalla! Sen viettaminen tiettyjen traditioiden kautta saa mielen lahemmaksi kotimaata. Tiput ja puput on paikoillaan. Samoin paasiaisruoho. Huomenna vahan paasiaismunan etsintaa ja kutsuttiin meidat myos paasiaislounaalle ystavien luo. Maanantaina aamulla on paasiasaamiaismunien (onkohan tuo yhdyssana?) maalaaminen. Ennen munien syomista jokainen maalaa omakuvan munaansa. Tama traditio tulee mieheni perheelta. Se on aika hauska. Viime paasiaisena minun paasiaismunallani oli suuri masu raskauden takia. :)
Tanaan minulta paasi myos megalomaanisen suuri helpotuksen huokaus. Loysimme vihdoin meille kodin! Minulla oli jo ihan taysi paniikki, silla aika oli loppumassa ja mitaan ei vaan loytynyt. Vuokramarkkinat taalla on talla hetkella aika kaaottisessa tilanteessa. Tarjontaa ei ole, kysysntaa on. Vuokrat siis huikeita ja kaikki menee ihan hujauksessa. No, tanaan nahtiin yksi paikka (ei ole omakotitalo, vaan takalainen townhome) aamusella. Saimme tietaa etta sita oli eilen kayty katsomassa ja etta kiinnostusta oli kovasti. Eli puoli kolmeen mennessa olimme maksaneet varausmaksun ja se on nyt sitten meidan uusi koti. IHANAAAA! Ei ole kiva etta joutuu noin nopeasti tekemaan paatoksia mutta se oli vaan pakko. Onneksi olimme pohtineet eri vaihtoehtoja ja pyoritelleet numeroita niin etta meidan oli suhteellisen helppo kuitenkin tehda paatos nopeastikin. En halunnut sita vaihtoehtoa etta ihastuttiin paikkaan ja sitten jos olisimme jaaneet odottamaan maanantaita etta olisimmekin menettaneet sen. Nyt on edessa siis muutto. Ei tarvitse miettia mitaan varastointeja. Pelkka muutto paikasta A paikkaan B. Suhteellisen suorasukaista. Onhan muutto aina oma hardellinsa mutta paaasia kuitenkin oli etta loysimme paikan.
Olo on hieman sekava talla hetkella. Olen suunnattoman huojentunut ja onnellinen etta yksi paniikin aihe on poistunut kovioista. Toistaalta kaikki ei ole viela oikein uponnut tajuntaan. Pari viime yota on ollut aika unettomia kun naihin asuntoasioihin liittyen oli tullut yksi takapakki toisensa jalkeen. Joskos ensi yona saisi nukkua.

OIKEIN IHANAA PAASIAISTA KAIKILLE!

PS: Kuvat on otettu menossa kamerapuhelimella, eli ei mitaan ihmeellisia.


Easter is here! Celebrating it through certain traditions takes me a bit closer home. Chicks and bunnies are on their rightful places. The Easter grass as well. Tomorrow we'll have a small egg hunt and we've been invited to our friends' place for a Easter lunch. Monday morning we will paint out breakfast eggs. Before eating the eggs each will paint their own pictures on the eggs. This tradition comes from my husband and his side of the family. I like it. It's fun. Last Easter my egg had a big pregnant tummy. :)
Today I was able to let out a HUMANGOUS sigh of relief. We finally found a home for us. I was in a complete panic mode as the time was running out and we just couldn't find anything. The rental market is just absolutely crazy. Lots of demand, not much on the market to offer. Rents are high and everything goes in a flash. Well, today we saw a town home in the morning. We found out that there had been another family in to view it yesterday and they were very interested. By 2.30pm we had paid a deposit and it's now ours. YAY! It's not fun to have to make big decisions in such a rush but we had to. Luckily we had been talking about all kinds of different scenarios, options, money etc. so it was relatively easy to make a decision even though rushed one. I just couldn't face the possibility that we waited until Monday morning and then find out that someone had beaten us to it. Next step is moving. From A to B. Quite straight forward. Of course moving is always a big thing but the main thing is that we found a place.
I'm feeling a bit confused at the moment. I'm extremely relieved and happy that we have one panic factor less. On the other hand it still hasn't quite sunken in. Few past nights have been without sleep for me as there's been one setback after another regarding this house hunting situation. Hoping to get a good night sleep tonight.

WISHING EVERYONE A WONDERFUL EASTER!

PS: The pictures have been taken on the go with my phone camera so they are not very good.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti