maanantai 30. huhtikuuta 2012

Aurinkoista vappua!

Vapunaatto on kasilla. Tuntuu aina jotenkin tyhjalta kun muut eivat meidan isoa juhlaa vieta. Taalla pyorii normi arki tyo- ja koulupaivineen. Ei mitaan tietoakaan mistaan juhlasta. Vappufiilikset siis taysin kateissa. Yritysta kuitenkin on tyttojen takia. Simaa ei ole mutta korvataan se lemonade:lla. Munkkeja en rupea varkkaamaan mutta kayn ostamassa niita Dunkin Donuts:lta. Tippaleivat ovat viela harkinnassa koska ei tarvitse iltaruokaa tehda. Savustimme eilen valaan (Atlantin lohta). Ei ollut edes kokonainen puolikas lohen file, mutta se on VALTAVA!!!!!!! Sita syomme siis tanaan. Huomiselle voisi myos harkita jotain vappuherkkuja. Tiedan etta tama tulee tosi lyhyella varoitusajalla (ja vaikkei kerkeiskaan niin on valmiiksi sitten resepti hallussa) mutta olisiko jollakulla perunasalaattireseptia, jolla saisi mahdollisimman lahelle Forssan tai Saarioisten makuelamyksen? Perunasalaattejahan on ja loytyy miljuuna ja kaksi ja upeita sellaisia mutta nyt suu napsaisi perinteista vappuruokaa.
Vappurekvisiitta puuttuu aika lailla. Serpentiinit pakkasin ajattelemattomuuttani jo, enka niita rupea enaa kaivelemaan. Yksi vappuviuhka on kasilla. Tasta taitaa vahan tynkavappu tulla kun osuu nain viikolle ja muilla suomalaisilla ystavilla on ihan normipaivat heillakin pyoritettavanaan..... lapset koulussa, miehet toissa jne.
Vilpoista oli viikonloppuna ja viela jatkuu vaikka upea ilma muuten onkin. Ulkona nautittiin kuitenkin pihatoista ja yhdessaolosta. Pikkuinenkin sai ensikosketuksen jalkapallon peluuseen. :D HEH HEH! jos kuvia ihmettelette ja etta hanella ei ole kenkia niin neiti oli lampoisessa fleecepussissa rattaissaan ennen kuin daddy paatti etta nyt alkoi jalkapalloilut. HEH! :) Huimia ilmeita kuvissa mutta toisaalta voi sita kikatusta ja kakatysta.

Wishing everyone happy 1st of May (we celebrate it in Finland 30.4.-1.5.)! I'm sorry this posting is only in Finnish today!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti